Acupunctuur wordt al vele duizenden jaren toegepast om ziekten te genezen en klachten te verlichten. Ook heeft acupunctuur een preventieve werking. Acupunctuur vergroot de natuurlijke weerstand, verhoogt de pijndrempel en vermindert het gevoel van stress.

De westerse medische geneeswijze is op veel gebieden succesvol. Toch hebben veel mensen het gevoel dat de reguliere medische behandelwijze zijn beperkingen heeft vooral als het gaat om het algemeen welbevinden van de mens.Acupunctuur

Acupunctuur ziet de ziekte niet op zichzelf, maar als onderdeel van de mens als geheel. Met andere woorden, acupunctuur heeft een holistische visie op de mens. Ik, als acupuncturist, wijs de westerse reguliere geneeswijze niet af, maar streef ernaar dat de sterke kanten van beide elkaar aanvullen.

De volgende klachten en aandoeningen zijn te behandelen met acupunctuur:
Allergie├źn zoals hooikoorts, menstruatieklachten, psychische- en stressklachten zoals hyperventilatie, lichte vormen van depressies,┬áslapeloosheid en natuurlijk alle vormen van pijnklachten zoals hoofdpijn, reumatische pijnen en aangezichtspijn. Daarnaast kan acupunctuur ondersteunend werken bij het stoppen met roken en gewichtsproblemen.

Voor meer informatie zie link: www.acupunctuur.nl